Belediye Sitesi
  • ARDANUÇ SİZİNLE GÜZEL..
  • #evdekalardanuç
  • Hizmet için varız.
  • Ardanuç Belediyesi
  • Hoşgeldiniz...
  • Haber Başlık : HASTANEMİZE TIBBİ MALZEME DESTEĞİ
  • Haber Konu : Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demirin girişimi ile, hastanemizde ihtiyaç duyulan EKG Cihazı ve hasta müdahale sedyesi, Ardanuçlu hemşehrimiz iş insanı Sayın Salim Usta tarafından temin edilerek hastanemi
  • Haber Tarih : 03.02.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demirin girişimi ile hastanemizde ihtiyaç duyulan EKG Cihazı ve hasta müdahale sedyesi, Ardanuçlu hemşehrimiz iş insanı Sayın Salim Usta tarafından temin edilerek hastanemize bugün Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir tarafından teslim edilmiştir. Hastane başhekimi Sayın Uzman Dr. Deniz Turan ve hastane müdürü Sayın Murat Tekin, Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir ve değerli hemşehrimiz Sayın Salim Ustaya teşekkürlerini iletti.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf