Belediye Sitesi
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  • Hoşgeldiniz...
  • Haber Başlık : Ardanuç Belediyesi Metin Kurt Kütüphanesinin minik ziyaretçileri vardı.
  • Haber Konu : Ardanuç Belediyesi Metin Kurt Kütüphanesinin minik ziyaretçileri vardı.
  • Haber Tarih : 11.07.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
İlçemiz Atatürk İlkokulu 1B Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Sayın Fatma Özkan Aksakal ve velileriyle beraber kütüphanemizi ziyaret ettiler. Kütüphanemize ziyaret gerçekleştiren öğrenci öğretmen ve velilerimize kütüphanemizin sunduğu hizmetler ve ayrıca üyesi bulunduğu Hacettepe Üniversitesi Herkes İçin Kütüphane projesi ve yapılan işlemler hakkında da bilgi verildi. Minik arkadaşlarımızın kütüphane ziyaretine Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir de katılarak, öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçirdi. Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir ziyaretin anısına öğrencilerimize çeşitli hediyeler vererek bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini iletti.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf